Gin22 je ginem Londýnského typu. Je postaven na jalovci, koriandu, bio citrusech, borovicových výhoncích a kubébském pepři.
Zelená, kterou jste vždycky chtěli pít, ale nikdy nikde nebyla k mání. Tak tady je!
Nejoblíbenější český destilát ze švestek destilováný v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Dokonalá chuť červených williamsek ve spojení s mazlivým dozvukem cognacu. Boží destilát.
Archivní medovina vytažená z útrob Poněšického lihovaru na naše narozeniny.
Hruškovice je oblíbená kvůli výrazné chuti a vůni. Tato retro edice Hruškovice z palírny Agnes je oblíbená i pro svou dokonalou čistotu a kosher kvalitu.
Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.
Božské pití s vlastním desaterem přikázání. Zázvorově štiplavé, medově sladké.
Základem Meruňkového likéru od Sudličky je macerát připravený ze sladkých meruněk.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Zelená, kterou jste vždycky chtěli pít, ale nikdy nikde nebyla k mání. Tak tady je!
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Okurková ginová paráda pro každý parný den. Chcete klasický G&T v dokonalém podání? Toto je váš základ!
Nechte se hýčkat Malvínou. Svůdným blendem malinovice s vínovicí.
Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.