POUZE DNES: BLACK FRIDAY - nezmeškejte příležitost nakoupit za super cenu! Pozor: Kamenný obchod je přestěhován na novou adresu (Prusíkova 2577/16, Praha 13).

Anton Kaapl Čokoládové pralinky

Novinka
Značka: Anton Kaapl
490 Kč
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
1.12.2021

10 kusů ručně vyráběných Andělských pralinek z belgické čokolády Callebaut v kombinaci s destiláty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Anton Kaapl Čokoládové pralinky

Uvnitř každé pralinky čeká čokoládový krém s jednotlivými destiláty:

  • Slivovice
  • Jablkovice
  • Hruškovice Williams
  • Meruňkovice
  • Višňovice

Už barva pralinky Vám napoví, jaká chuť destilátu Vás uvnitř čeká.

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňkové zboží
Region: Jihočeský kraj
Balení obsahuje: 10ks pralinek
Hmotnost: 135g
Složení: Kakaová sušina 55% a 35%, kakaové máslo, třtinový cukr, sojový lecitin, sušená smetana, kukuřičná glukóza, bourbon vanilka, destiláty Anton Kaapl, barvivo E555, E171, E172, E120 a E121. Obsahuje AZO barvivo, které může ovlivnit činnost a pozornost dětí. Obsahuje alkohol.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1080x300_3

Anton Kaapl (1884 – 1948) založil rodinnou tradici pálení ovocných destilátů. Byl palič, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice a příslušník jednoho z nejstarších rodů žijící v obci. V Jílovicích (Gilowitz) žije rodina minimálně od roku 1658.

Rodinný lihovar v Jílovicích vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Pálí dle neustále inovovaných rodinných receptur a technologických postupů. Ovoce vybírá osobně rodina Káplova u nejlepších evropských sadařů. Vybírají jen ty nezralejší a nejšťavnatější plody. Destiláty ředí měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve.

Vybrané ovoce, pečlivě řízený proces kvašení, několikastupňová destilace a stárnutí alkoholu. To tvoří pro mlsné jazyky výjimečnou dobrotu.