Anai Dalila Guevara - Peru 250g (espresso) Pikola
Související produkty
Detailní popis produktu
Anai Dalila Guevara - Peru 250g (espresso) Pikola
Anai Dalila vlastní čtyři hektary půdy určené pro pěstování kávy odrůdy Bourbon, Caturra, Geisha, Catuai a Pache. Anai farma je položena v pěstitelské oblasti s vysokou celoroční vlhkostí, ideální nadmořskou výškou a bohatou, úrodnou půdou.
Kvůli omezenému množství sběračů dostupných v regionu musí v hlavní sezóně sklízet celá rodina. Anai a její muž Arturo jsou tak zapojení v celém procesu od sběru až do zpracování kávy. Již několik let společně experimentují s novými způsoby zpracování.
Třešně jsou po sesbírání očištěné v čerstvé vodě, poté oslupkované a uložené v plastových pytlích ve stínu po dobu 24 – 36 hodin. Poté je káva přenesena na plochy určené k sušení. Na požadovanou zbytkovou vlhkost se káva suší 9 dní.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Obsah balení (g): | 250 |
Pražení: | espresso |
Region: | Praha |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Kvalitní výběrová káva pražená pravidelně v menších dávkách. Taková káva je vždy čerstvá. Pikola praží velmi šetrně, tak aby podtrhli přirozenou chuť kávy. Tu si můžete vychutnat jak u přípravy klasického espressa, tak u oblíbených alternativních metod. Pražení probíhá na moderní technologii americké značky Loring a po upražení je káva balena pomocí stlačeného argonu. Tato prvotřídní kombinace prodlužuje čerstvost kávových zrnek o několik týdnů.