Mahdal - Beníček Slovácká Slivovice 50% 0,5l
Související produkty

Bylinný likér s nenapodobitelnou chutí sestavený z vybraných bylin a koření. Sladký start přechází v jemnou hořkost.

Žufánkova Slivovica je evergreen, který není třeba pijákovi kvalitních ovocných pálenek představovat. Unikátní cuvée z 8 odrůd švestek nemající chuťovou ani aromatickou...

Od roku 1922 pálí pod kotlem rodina Navrátilů. Aby oheň nevyhlasl a slivovica kapala se stará již 5. generace.

Jednodruhová slivovice z odrůdy švestek Durancie. Méně klasických 47%. Chuť klasicky neodolatelná.

Jednodruhová švestková pálenka. Konkrétně jde o švestky odrůdy Tegera pěstované v režimu BIO.

Jablkovice z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.
Detailní popis produktu
Mahdal - Beníček Slovácká Slivovice 50%
Nejtradičnější destilát v nejtradičnější podobě. Čisté ovoce. Klasická "padesátka". Kvašeno a páleno s peckou. Konec hlášení.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slivovice |
---|---|
Obsah alkoholu (%): | 50 |
Obsah balení (l): | 0,5 |
Region: | Zlínský kraj |
Položka byla vyprodána… |

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

Vůně láká svěžím jablkem. Destilát ovšem tak svěží není. Vždyť zrál několik měsíců v dubovém sudu, který pálenku doplnil o další chuťové vrstvy.

Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

Oficiální TroubleGang pálenka. Špičkový jablečný moonshine.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Už od roku 1922 začíná firma s výrobou destilátů, později se přidávají i likéry. Znárodnění přineslo zastavení činnosti, kterou se povedlo obnovit po revoluci v roce 1990. Dnešní produkce je především o likérech, jejichž výroba je kompletně v rukou rodinné firmy. Výroba začíná již při sběru surovin, léčivých bylin, koření a plodů. Ty se zpracovávají, macerují a destilují. Výsledkem jsou likéry jedinečné kompozice a nenapodobitelné chuti. Největší předností likérky je jemnost hotového výrobku a jeho staření, poněvadž samotná výroba je cestou poloviční.