Petrov Slivovice 50% 0,5l
Související produkty

Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.

Slivovice vykvašená a vypálená bez jediné pecky. Je jemnější a ovocnější než jiné, na které jste zvyklí.

Nejoblíbenější český destilát ze švestek destilováný v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Jablkovice z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku.

Destilát z odrůdy jablek Moravská jadernička, které byly vypěstovány ve vlastních sadech společnosti R. JELÍNEK.

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

Jemná chuť jablek podtržená vůní dřeva. Není co dodat. V jednoduchosti je kouzlo.
Detailní popis produktu
Petrov Slivovice 50%
Slivovice o typické síle 50%.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Slivovice |
---|---|
Obsah alkoholu (%): | 50 |
Obsah balení (l): | 0,5 |
Region: | Středočeský kraj |

Oficiální TroubleGang pálenka. Špičkový jablečný moonshine.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Vůně láká svěžím jablkem. Destilát ovšem tak svěží není. Vždyť zrál několik měsíců v dubovém sudu, který pálenku doplnil o další chuťové vrstvy.

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Elegantní, lehce kořenitá vůně zralých jablek.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Suroviny z Čech i zemí EU, tradiční postupy a nejmodernější technologie – to jsou předpoklady pro špičkovou kvalitu produktů Lihovaru Petrov.
Výroba ovocných destilátů začíná samotným výběrem ovoce od osvědčených dodavatelů. Zralé a čisté ovoce je základ. Z vybraného ovoce a čisté kultury lihovarských kvasinek se připravuje kvas. Proces kvašení je řízený a podléhá průběžným laboratorním a senzorickým zkouškám kvasu. Ve chvíli, kdy kvas dosáhne ideální podoby, přichází destilace na technologii kotlů Arnold Holstein. Ta patří ke světové špičce v oboru destilačních zařízení.
Produkce obsahuje tradiční ovocné destiláty, zejména klasickou slivovici, třešňovici, višňovici, meruňkovici a hruškovici.