Vínovice
V České Republice se réva pěstuje a spotřebovává k výrobě vína. Lihovary, které chtějí uvést svou vínovici ať už v čisté podobě nebo stařenou v dubovém sudu do podoby ušlechtilé brandy jsou nuceni při hledání kvalitních hroznů paběrkařit. Je to přitom obrovská škoda, protože pálenku z vína produkujeme na světové úrovni.
Ať už se jedná o pálenky z Radlíka, které sbírají ocenění na tuzemských koštech i mezinárodních soutěžích, nebo o vínovici z Lihovaru Žufánek, které bychom se snad měli brzy dočkat, jde o jemné destiláty s lahodnou vanilkovou chutí.
Nejprodávanější
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Ušlechtilý destilát z vína burgundských odrůd, který po destilaci zrál nerezovém tanku po dobu více než 1 roku.
Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.
Nechte se hýčkat Malvínou. Svůdným blendem malinovice s vínovicí.