Svachův vaječný likér 15% 0,5l

199 Kč
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Poctivý vaječňák ze Svachovky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Svachův Vaječný likér 15%

Základem Svachova vaječného likéru jsou především kvalitní suroviny. Smetana, žloutky, pravá vanilka a speciální rumové aroma. Toto vše projde rukama šéfkuchaře Lukáše Andrlíka a destilatéra Petra Vysokomýtského. Je to jejich koncert!

Uvařit, smíchat, propojit a nechat odležet. Na vaječný likér se nesmí spěchat. Pro náročnost výroby se vaječný likér připravuje jen pro období Vánoc a Velikonoc. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Likéry
Obsah alkoholu (%): 15,5
Obsah balení (l): 0,5
Region: Jihočeský kraj
Složení: mléko, cukr, líh, vaječné žloutky, přírodní aroma-vaječný likér, vanilka, rumové aroma
Položka byla vyprodána…

Recenze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
5
8x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RT Avatar autora | 26.3.2022
Výborný vaječný likér, milé mě překvapil.
5
Avatar autora | 22.3.2022
Šla jsem najisto, vaječný likér je výborný. Škoda, že je k dostání jen na Vánoce a Velikonoce.
5
JF Avatar autora | 30.12.2021
příliš hustý, nelze nalévat
5
IB Avatar autora | 5.12.2021
Vaječný likér...po velmi dlouhé době jsem koupila již hotový vaječný likér. Jsem mile překvapená je vynikající ????. Mám doma dvě lehce,ale už nyní vím ,že nebudou stačit. ????
5
ŠČ Avatar autora | 7.9.2021
Lepší jsem neměla. Vynikající...
5
ŽN Avatar autora | 30.5.2021
Lepší vaječný likér jsem nikdy nepila. Je nejlepší. Určitě radím vyzkoušet.

svach_cover

Destilérka Svach, chcete-li Svachovka vznikla na základech Svachova dvora. Vedle rybníku Glokáče, v lesnatém meandru řeky Vltavy, pod horou Kleť, kousek od Českého Krumlova jsou ohrady s ovcemi, jedna stará studna a několik manufaktur. 

Ony „manufaktury” jsou pivovar Glokner, čokoládovna Duetino a především destilérka Svach, ve které vzniká produkce ovocných destilátů, likérů a také jedinečné české whisky. V destilérce se silně dbá na hlídanou a řízenou fermentaci kvasu probíhající v nerezových kvasných tancích.

Pro pálení ovocných destilátů a zároveň whisky je technicky uzpůsobená destilační kolona i dóm lihových par. Kvalita destilace je postavena na důkladné kontrole celého procesu.