Jablkovice

Nejprodávanější

jablkovica
 
419 Kč
Detail
jablkovica z dubového sudu
 
599 Kč
Detail
jablkovice lžín
 
399 Kč
Detail
10 položek celkem
jablkovice
449 Kč

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

calvados
Medaile Limitka
699 Kč

Brandy vyráběná v malých sériích. Využijte jedinečnou příležitost na ochutnání této speciální dobroty. 

jablkovica z dubového sudu
Limitka
599 Kč

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.

jablečný destilát
Tip
419 Kč –10 %
379 Kč

Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

jablkovice new
Limitka
699 Kč

Kvalitní česká jablka, nejlepší destilační aparatura Arnold – Holstein a pečlivý proces destilace. To stojí u zrodu jemného 45 % destilátu. Luxusní jablkovice.

jablkovica
419 Kč

Jablkovice z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku.

jablkovice
379 Kč

Jablkovice má bohužel v ČR špatnou pověst. Mohou za to domácí pálenky z nekvalitních surovin. Jablkovice ze Svachovky je jiná. Prémiové suroviny stojí za prémiovou pálenkou.

jablkovice
379 Kč

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

jablkovice lžín
Skladem (2 ks)
399 Kč

Klasická česká pálenka. V tomto případě z pálená v Jižních Čechách a z vyzralých Jihočeských jablíček. Ochutnejte jablka v té nejkrásnější podobě.

Investiční sud JABLEČNÁ BRANDY 225 litrů
300 000 Kč

Investiční alkohol je dnes běžná věc. V ČR je obvyklá spíše na úrovni lahví. Teď máte možnost podílet se na vzniku svého vlastního barikového soudku jablečné brandy a...

Jablkovice je trochu neprávem podceňovaný destilát. Výroba je pro ovocné destiláty klasická: zralá jablka se zpracují na kvas, který se destilací přemění v pálenku. Ta si ještě nějakou chvilku poleží než dozraje a je k ochutnání.

Nejznámějším typem jabléčného destilátu je Calvados (původem francouzský). Ten má lehce odlišný postup výroby. Nekvasí totiž kvas drcených či krájených jablek, ale z jablečného moštu. Další odlišností je dlouhé zrání v sudech. Výsledný jemný destilát často převálcuje i tu nejkvalitnější brandy.