Jablkovice

Nejprodávanější

jablkovica z dubového sudu
 
599 Kč
Detail
jablkovice
 
379 Kč
Detail
jablkovice
 
449 Kč
Detail
12 položek celkem
jablkovice
449 Kč

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

calvados
Medaile Limitka
999 Kč –30 %
699 Kč

Brandy vyráběná v malých sériích. Využijte jedinečnou příležitost na ochutnání této speciální dobroty. 

jablkovica z dubového sudu
Limitka
599 Kč

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.

jablkovice
Tip
479 Kč

Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

jablkovice new
Limitka
699 Kč

Kvalitní česká jablka, nejlepší destilační aparatura Arnold – Holstein a pečlivý proces destilace. To stojí u zrodu jemného 45 % destilátu. Luxusní jablkovice.

jablkovica
419 Kč

Jablkovice z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku.

jablkovice
399 Kč

Jablkovice má bohužel v ČR špatnou pověst. Mohou za to domácí pálenky z nekvalitních surovin. Jablkovice ze Svachovky je jiná. Prémiové suroviny stojí za prémiovou pálenkou.

jablkovice
379 Kč

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

jablko200
219 Kč

V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.

jablkovice
Novinka
399 Kč

Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.

calvados
Limitka
899 Kč

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

zlata jablkovice
Novinka
549 Kč

Jablkovice je trochu neprávem podceňovaný destilát. Výroba je pro ovocné destiláty klasická: zralá jablka se zpracují na kvas, který se destilací přemění v pálenku. Ta si ještě nějakou chvilku poleží než dozraje a je k ochutnání.

Nejznámějším typem jabléčného destilátu je Calvados (původem francouzský). Ten má lehce odlišný postup výroby. Nekvasí totiž kvas drcených či krájených jablek, ale z jablečného moštu. Další odlišností je dlouhé zrání v sudech. Výsledný jemný destilát často převálcuje i tu nejkvalitnější brandy.