Jablkovice
Nejprodávanější
V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.
766
Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.
378
Tip
Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.
82
Kvalitní česká jablka, nejlepší destilační aparatura Arnold – Holstein a pečlivý proces destilace. To stojí u zrodu jemného 45 % destilátu. Luxusní jablkovice.
360
Jablkovice z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku.
258
Vysoká kvalita, lokální suroviny a ruční práce. Nic více za jablkovicí z Podorlické palírny není.
489
Jablkovice má bohužel v ČR špatnou pověst. Mohou za to domácí pálenky z nekvalitních surovin. Jablkovice ze Svachovky je jiná. Prémiové suroviny stojí za prémiovou pálenkou.
SVACHFRUIT2
Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
315
Klasická česká pálenka. V tomto případě z pálená v Jižních Čechách a z vyzralých Jihočeských jablíček. Ochutnejte jablka v té nejkrásnější podobě.
45
Tip
Poznejte rozdíl mezi kalvádosem a jablkovicí díky výhodnému balíčku z produkce lihovaru Žufánek.
657
Nová odrůda jablkoně a zcela nová odrůdová pálenka v portfoliu lihovaru Agnes.
2315
V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.
827
1712
Lahodná jihočeská jablkovice.
BOZIZ-JABLKO
Limitka
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
2288
Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.
RIPER8
Limitka
Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.
213
Elegantní, lehce kořenitá vůně zralých jablek.
GRUNT-JABLKOVICE-MINI
Elegantní, lehce kořenitá vůně zralých jablek.
GRUNT-JABLKOVICE
SVACHZLJAB
Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.
844
Jablkovice je trochu neprávem podceňovaný destilát. Výroba je pro ovocné destiláty klasická: zralá jablka se zpracují na kvas, který se destilací přemění v pálenku. Ta si ještě nějakou chvilku poleží než dozraje a je k ochutnání.
Nejznámějším typem jabléčného destilátu je Calvados (původem francouzský). Ten má lehce odlišný postup výroby. Nekvasí totiž kvas drcených či krájených jablek, ale z jablečného moštu. Další odlišností je dlouhé zrání v sudech. Výsledný jemný destilát často převálcuje i tu nejkvalitnější brandy.