Jablkovice

Nejprodávanější

Degustační encyklopedie pálenek - Adventní kalendář
ZdarmaZdarma
Tip Vyzkoušeno Limitka Doprava zdarma
Skladem (> 5)
 
1 990 Kč
Detail
jablkovice
 
400 Kč
Detail
12 položek celkem
jablkovice
390 Kč

Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.

jablkovice lžín
Skladem (5 ks)
390 Kč

Klasická česká pálenka. V tomto případě z pálená v Jižních Čechách a z vyzralých Jihočeských jablíček. Ochutnejte jablka v té nejkrásnější podobě.

jablkovice
400 Kč

Vysoká kvalita, lokální suroviny a ruční práce. Nic více za jablkovicí z Podorlické palírny není.

jablečný destilát
Tip
400 Kč

Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

jablkovica
410 Kč

Jablkovice z českých jablíček odrůd Rubín a Melodie. Melodie chutí při pití doslova hraje na jazyku.

jablkovice
Novinka
440 Kč

Ušlechtilá jablečná pálenka z jihočeského lihovaru o netradiční síle 47%.

jablkovica z dubového sudu
Limitka
590 Kč

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.

jablkovice new
Limitka
750 Kč

Kvalitní česká jablka, nejlepší destilační aparatura Arnold – Holstein a pečlivý proces destilace. To stojí u zrodu jemného 45 % destilátu. Luxusní jablkovice.

calvados
Medaile Limitka
790 Kč

Brandy vyráběná v malých sériích. Využijte jedinečnou příležitost na ochutnání této speciální dobroty. 

jablkovica balicek1
Tip
950 Kč

Poznejte rozdíl mezi kalvádosem a jablkovicí díky výhodnému balíčku z produkce lihovaru Žufánek.

Degustační encyklopedie pálenek - Adventní kalendář
Tip Vyzkoušeno Limitka
ZdarmaZdarma
1 990 Kč

Unikátní projekt, na kterém pracujeme posledních 12 měsíců. Věc, kterou nikdo jiný neudělal a ani neudělá. Proč? Je to hrozně moc práce. Domluvit s lihovary, že ty nejlepší...

Investiční sud JABLEČNÁ BRANDY 225 litrů
Novinka Tip
300 000 Kč

Investiční alkohol je dnes běžná věc. V ČR je obvyklá spíše na úrovni lahví. Teď máte možnost podílet se na vzniku svého vlastního barikového soudku jablečné brandy a...

Jablkovice je trochu neprávem podceňovaný destilát. Výroba je pro ovocné destiláty klasická: zralá jablka se zpracují na kvas, který se destilací přemění v pálenku. Ta si ještě nějakou chvilku poleží než dozraje a je k ochutnání.

Nejznámějším typem jabléčného destilátu je Calvados (původem francouzský). Ten má lehce odlišný postup výroby. Nekvasí totiž kvas drcených či krájených jablek, ale z jablečného moštu. Další odlišností je dlouhé zrání v sudech. Výsledný jemný destilát často převálcuje i tu nejkvalitnější brandy.