Nejprodávanější

Jemná pálenka vznikla dvoustupňovou destilací z pozdních kyselých višní. To je něco, co chcete ochutnat.

V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.

Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.

Vyhlášené višně z jihočeských Lhenic jsou základem tohoto ovocného pokladu.

Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Lahodná lehce nakyslá pálenka z Jižních Čech. Ochutnejte višně v nejkrásnějším skupenství.

Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.

Nasládlá, těžká chuť zakulacená dlouhým, předlouhým zráním. Však jde o archivní kousek. Destilace proběhla už v roce 2005.

Už jen přivonění vás posadí na židli. První doušek ten už posílá do kolen.

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.