Hruškovice
Nejprodávanější
Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek odrůdy Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť....
219
Tip
Vyzkoušeno
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
321
Limitka
Do temna vypálený dubový sud krásně podtrhne a zakulatí, chuť a vůni zralých hrušek a jadýrek
3783
Medově ovocnou chuť hrušek po zrání v sudech doplňují tóny vanilky, ořechu a částečně i čokolády.
1988
Aromatická a sladká hruškovice Williams s velmi dlouhou chutí na jazyku. Jestli něco překoná její chuť, je to její extrémně dlouhé trvání.
824
MB-HRUS
Skvělý archivní destilát stařený v dubovém sudu. Na 1 litr hruškovice se spotřebuje 13 kg hrušek odrůdy Williams.
138
TOSH hrušky jsou z kyjovska, jsou pomalu vykvašeny ušlechtilými kvasinkami a pečlivě oddestilované. Typicky voňavý destilát s nezaměnitelnou, jemnou chutí a vůní pečených...
570
Horňácká hruškovice williams z lokálního ovoce. Krásně voňavá, jemná a dobře pitelná.
3114
Pro kvalitní hruškovici jsou velmi pečlivě vybírány a tříděny vyzrálé hrušky. Využívají se pozdní odrůdy hrušek, protože mají vyšší procento cukrů a také mnohem větší množství...
306
483
1859
Vyzkoušeno
Jednodruhová hruškovice vypálená čistě z méně časté odrůdy Arněská. Hrušně jsou vypěstovány v BIO režimu.
747
Stařená hruškovice odrůdy Williams je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna zraje při konstantní teplotě 15°C v sudech po cognacu.
626
Hrušková chuť a aroma s rafinovaností dubového sudu.
SVACHFRUIT9
Hruškovice je oblíbená kvůli výrazné chuti a vůni. Hruškovice z palírny Agnes je oblíbená i pro svou dokonalou čistotu a kosher kvalitu.
318
Ručně odstopkované hrušně odrůdy Williams v plné zralosti představují dokonalý základ dokonalé pálenky.
SVACHFRUIT1
Byť píšeme, že jde o hruškovici Clappovu, není to tak úplně pravda. Jde o blend dvou odrůd (hrušeň Clappova a Lucasova). Clappova je zastoupena výrazněji.
1982
Dárkové balení hruškovice a skleniček z křišťálového skla.
2428
Jemná hruškovice z GALLI DISTILLERY v Lužických horách.
1736
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
1199
Říká se, že pod komínem chutná pivo nejlépe. Hrušky na tuto hruškovici rostou vlastně pod kotlem pálenice a pro pálenku zjevně platí to samé, co pro pivo :-).
SKAN2
Tip
Hruškovice z odrůdy Williamsova je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna při teplotě 15°C kvasí a zraje aromatická a chuťová paráda.
300
1862
Hruškový destilát vypálený 100 % z odrůdy Děkanka Robertova. Oproti v ČR typickým čáslavkám se jedná o menší plody hrušek, kterých bylo na 1 láhev třeba 6,4 kg.
183
Vyzkoušeno
Jednodruhová hruškovice, která patří mezi naše oblíbence. Jemná, ovocná, voňavá. Jednoduše skvostná.
765
BOZIZ-HRUSKA-MINI
Lahodná jihočeská hruškovice.
BOZIZ-HRUSKA
Klasická rukodělná hruškovice.
PETROV-HRUSKA
RIPER1
Jednodruhová hruškovice, která patří mezi naše oblíbence. Jemná, ovocná, voňavá. Jednoduše skvostná.
825
Aromatická a sladká hruškovice Williams s velmi dlouhou chutí na jazyku. Jestli něco překoná její chuť, je to její extrémně dlouhé trvání.
826
Jemná hruškovice z GALLI DISTILLERY v Lužických horách.
1969
Nezaměnitelná sladká chuť hrušek zrajících v okolí řeky Ohře potěší jazyk každého milovníka hruškovice.
69
Hruškovice Williamska té nejvyšší kvality. Jihočeské šikovné ruce vybírají ty nejlepší české hrušně čáslavky a s láskou palí klasickou hruškovou pálenku.
51
834
Skvělý archivní destilát stařený v dubovém sudu. Na 1 litr hruškovice se spotřebuje 13 kg hrušek odrůdy Williams.
835
2571
2643
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
2738
Hruškovice je po slivovici v ČR pravděpodobně nejoblíbenější pálenka. Pálení hruškových destilátů má tradici napříč Evropou. Každý kout starého kontinentu vyšlechtil vlastní oblíbené odrůdy. V ČR jsou pro pálení nejoblíbenější Čáslavky, nejčastěji se jedná o druh Kongresovky nebo hrušky Willams. Najdou se však i destiláty z méně obvyklých odrůd, jako je například Děkanka Robertova.
Oblíbené jsou hruškové destiláty archivované v dubových sudech. Archivací získávají typickou zlatavou barvu a jemnější chuť.