Exotické destiláty
Správný palič si umí připravit kvas i z ovoce, které není v ČR běžně pěstováno. Díky tomu můžete ochutnat netradiční chutě mandarinek, ananasu nebo datlí v destilátech, které jsou na rozdíl od surovin vytvořeny tradiční cestou.
Nejprodávanější

Intenzivní, relativně řízná, líbivě nasládlá pálenka a rozhodně hodně nezvyklá. Taková je ananasová pálenka.

Netradiční kvasný destilát vyrobený z dokonale zralých a pečlivě oloupaných mandarinek.

Tento vzácný kvasný destilát pochází z ručně sbíraného černého rybízu z vlastních sadů lihovaru v Jílovém u Prahy.

Červený rybíz většinou putuje do koláče. Tentokrát se dostal do limitované edice kvasného destilátu z Veselého Gruntu.

První pálenka z plodů planě rostoucí trnky, která zrála v sudu. V něm předtím ležela třešňovice. Velmi jemná a uhlazená, v chuti s patrnou lehkou trpkostí dřeva, doplněná...