- Slivovice
- Jablkovice
- Hruškovice
- Meruňkovice
- Vínovice
- Kdoulovice
- Mirabelkovice
- Rynglovice
- Třešňovice
- Višňovice
- Broskvovice
- Bezinkovice
- Malinovice
- Jahodovice
- Jeřabinky
- Šípkovice
- Oskerušovice
- Exotické destiláty
- Pivní pálenky
Nejprodávanější
Kdo by nechtěl dostat k narozeninám nebo pod stromeček truhlu plnou klenotů? Tato luxusní kolekce je přesně takovou truhlou. Je plná tekutých klenotů Česka.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Hruškovice z odrůdy Williamsova je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna při teplotě 15°C kvasí a zraje aromatická a chuťová paráda.
Nová Stanley je jemná slivovice s příjemnou ovocnou chutí a nasládlým mandlovým aroma pecek.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...
Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.
Jemný destilát z mirabelek. Výráběný v soulasu s předpisy kašrut (כשרות). Destilát je kosher, ale především je opravdu skvělé chutě.
Stařený jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná sklízených v podhůří jesenických hor.Slivovice zraje v sudech po portském víně, ze kterého má i nádhernou ružovou...
Skvělý archivní destilát stařený v dubovém sudu. Na 1 litr hruškovice se spotřebuje 13 kg hrušek odrůdy Williams.
Rynglovice je sladší a vzácnější variantou slivovice. Strom Renklóda nese jméno po francouzské královně Klaudii Francouzské.
Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.
Medově ovocnou chuť hrušek po zrání v sudech doplňují tóny vanilky, ořechu a částečně i čokolády.
Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže Žufánkovi...
Intenzivní, relativně řízná, líbivě nasládlá pálenka a rozhodně hodně nezvyklá. Taková je ananasová pálenka.
Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost...nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Ušlechtilý destilát z vína burgundských odrůd, který po destilaci zrál nerezovém tanku po dobu více než 1 roku.
Blumovice je jedna z velmi neobvyklých pálenek, na které na trhu málokdy narazíte.
Speciální odrůdová jablkovice z edice Blatenských destilátů je vyrobena z odrůdy Golden delicious.
První kdoulovice, kterou v Zámeckém lihovaru Blatná pálili. Je to velmi vzácná pálenka, ať už z pohledu získání surovin, tak náročnosti na výrobu kvasu.
Kvasná malinovice je vzácnost, kterou v limitované edici připravil Zámecký ovocný lihovar.
Letošní edice naší degustační encyklopedie pálenek. Máte možnost ochutnat 24 různých vynikajících pálenek. Jde o 10 druhů ovoce. Vybrány jsou pálenky, které nás letos nejvíce...
Čtvrtý díl naší experimentální série destilátů. Tentokrát jsme vypálili jablečný cider.
Family Reserve zrála v sudu dlouhých 15 let, což se výrazně propsalo do její chuti.
Pálenka, kterou jsme si vybrali jako speciální edici u příležitosti pořádání prvního festivalu pálenky.