Jak obchodujeme

gastroprofil

Víme, že vybrat to nejlepší pro vaše hosty není snadné. Variant je přehršel. Proto jsme tady my. Chceme pro Vás být partnerem. Ne prodejcem, který vám nacpe něco, co k vám nesedí. Když budeme vědět o produktu, který k vám sedne a my jej nemáme v nabídce (třeba nějaká skotská whisky), klidně Vám ji doporučíme a budeme-li znát lokálního distributora, propojíme vás.

1. Úvodní košt

Hned na začátku se s vámi setkáme a ochutnáme vzorky, které vás budou zajímat, nebo které my odhadneme, že by mohli zapadat do vašeho podniku.

Ideální je nám věnovat alespoň hodinku. Většinou se beztak utrhneme a strávíme spolu delší dobu.

2. Výběr produktů a dodatečný košt

Pokud budeme mít při prvním koštu šťastnou ruku, pošleme vám nabídku s cenami pro váš podnik. Gastro podniky u nás vždy mají nejen stran cen výhodnější podmínky. Objednávky do gastronomie například vždy odbavíme s předstihem.

Pokud jsme to na prvním koštu netrefili, přijedeme znovu a můžete se vsadit, že tentokrát přivezeme podniky, které budou dokonale pasovat na vaše panáky.

3. Registrace 

Na našem webu můžete provést registraci sami, nebo ji rádi uděláme za vás.

4. První objednávka, školení personálu a další servis

Bude-li z vaší strany zájem o školení personálu, my vám jej rádi poskytneme. Máte-li dvě či více směn na střídání, přijedeme tolikrát než budete všichni dokonale znát nabízené produkty. Naše školení je zároveň edukací o samotné výrobě a trhu. Odbornost je v tomto případě hlavní kritérium. Proto každé školení vede přímo náš Kuba. Mimo jiné tajemník Unie Destilatérů