Whisky
Každý zná irskou, skotskou, americkou nebo kanadskou whisky, které jsou také považovány za nejlepší whisky. Málokdo je však znalec toho, jak chutná pravá česká whisky. Přitom chuť tohoto destilátu se může bez jakéhokoliv problému porovnávat s kvalitní whisky z celého světa, pakliže půjde o některého z poctivých výrobců, které v České republice vyrábí své produkty. Proto stojí za to ochutnat některou z české whisky a poznat, jak vypadá tohle tradiční alkoholové řemeslo v České republice.
Ty nejzajímavější kvalitní whisky, které u nás vznikají. Objevte českou whisky a poznejte, že i u nás vznikají nádherné nakouřené whisky, ale i jemné whisky. Singl malt whisky, ale i blended whisky, nebo zcela netradiční whisky.
Nejprodávanější

Whisky ze sladového ječmene a stařena v sudech po americkém bourbonu a sladkém Sherry Pedro Ximenez. Stočena do síly 46,3%.

První čistě ve Vizovicích a na kotlech Arnold Holstein vypálená whisky. Strávila 10 let v českých silně vypálených dubových sudech.

První silně nakouřený Gold Cock. Není charakteristicky ovocný, ale jak ve vůni, tak v chuti se prosazují květinové tóny. Přirozeně se suchým uzeným dozvukem.

Poslední původní ročník z Dolan. V Dolanech vypáleno, ve Vizovicích v nových sudech vyzráno.

Již čtvrtá edice sběratelských lahví „pánů z růže“. Zlatá růže, která patřila linii rodu Vítkovců, sídlících v Jindřichově Hradci.

První 5leté vydání Old Well whisky ke příležitosti konání pražského whisky festivalu - Whisky Life Prague.