TroubleGang MOONSHINE 47% 0,5l

Novinka Tip Limitka
Značka: Anton Kaapl
599 Kč
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
22.9.2021

Oficiální TroubleGang pálenka. Špičkový jablečný moonshine.

Detailní informace

Detailní popis produktu

TroubleGang MOONSHINE 47%

Koncept oficiální pálenky TroubleGangu vychází z nové Marpovi desky Backwoods Bred. Album díky kombinaci rapu, bluesu a country dokonale navozuje ponurou temnou náladu jižanské Lousiany. Místa, kde typičtí američtí hillbillies pálí MOONSHINE.

Domácí samohonky, obvykle z kukuřičného kvasu. Moonshine se destiloval a destiluje za svitu měsíce v lesích. Takto to funguje už od roku 1805. Nejslavnější moonshiner je Popcorn Sutton. V počátcích se moonshine ukládal do kameninových nádob, časem je nahradili zavařovačky. Do nich se plní dodnes. Proto je i TroubleGang MOONSHINE plněn do zavařovaček. Dlouho jsme hledali takové, které by splnili naše požadavky (elegantní, dobře se z ní pije i nalévá a přesto je to klasická zavařovačka). Našli jsme je až v Itálii.

Jaký je TroubleGang MOONSHINE? 

Velmi aromatický. Překvapivě jemný (má 47%). Není z kukuřice, ale z jablek. Těch nejlepších jihočeských jablek (jižanské nálady držíme dál). Nevyrobil jej žádný Hillbilly, ale zkušený destilatér Jiří Kápl z lihovaru Anton Kaapl.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jablkovice
Obsah alkoholu (%): 45
Obsah balení (l): 0,5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MP Avatar autora | 8.9.2021
Pecka!!!

1080x300_3

Anton Kaapl (1884 – 1948) založil rodinnou tradici pálení ovocných destilátů. Byl palič, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice a příslušník jednoho z nejstarších rodů žijící v obci. V Jílovicích (Gilowitz) žije rodina minimálně od roku 1658.

Rodinný lihovar v Jílovicích vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Pálí dle neustále inovovaných rodinných receptur a technologických postupů. Ovoce vybírá osobně rodina Káplova u nejlepších evropských sadařů. Vybírají jen ty nezralejší a nejšťavnatější plody. Destiláty ředí měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve.

Vybrané ovoce, pečlivě řízený proces kvašení, několikastupňová destilace a stárnutí alkoholu. To tvoří pro mlsné jazyky výjimečnou dobrotu.