Ovocné destiláty
-
Slivovice
-
Jablkovice
-
Hruškovice
-
Meruňkovice
-
Vínovice
-
Kdoulovice
-
Mirabelkovice
-
Rynglovice
-
Třešňovice
-
Višňovice
-
Broskvovice
-
Bezinkovice
-
Malinovice
-
Jahodovice
-
Jeřabinky
-
Šípkovice
-
Oskerušovice
-
Exotické destiláty
-
Pivní pálenky
Nejprodávanější

Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.

Černý rybíz, tajemné tmavé bobule, které mají velkou sílu a vystřelí vás do vesmíru.

Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže Žufánkovi...

Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.

Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.

Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...

Jemný destilát z mirabelek. Výráběný v soulasu s předpisy kašrut (כשרות). Destilát je kosher, ale především je opravdu skvělé chutě.

Stařený jednodruhový destilát ze švestek odrůdy Čačanská rodná sklízených v podhůří jesenických hor.Slivovice zraje v sudech po portském víně, ze kterého má i nádhernou ružovou...

Rynglovice je sladší a vzácnější variantou slivovice. Strom Renklóda nese jméno po francouzské královně Klaudii Francouzské.

Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.

Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost...nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.

Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.

Ušlechtilý destilát z vína burgundských odrůd, který po destilaci zrál nerezovém tanku po dobu více než 1 roku.

Jihomoravské meruňky odrůdy Velkoopavlovická, pozorné vedení kvasu a pomalá destilace. Zaklad voňavého ušlechtilého destilátu.

Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

Nová šarže v listopadu 22. Pravá, kvasná jeřabinka nabízí nepoznanou intenzitu chutě jeřabin.

Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.

Pálenka z malin je takřka vždy luxusní záležitost. V destilátu z dílny Ullesdorfu se navíc mísí maliny lesní a domácí.

Jablkovice, která zrála v dubových sudech 18. měsíců. Nebojíme se ji nazvat kalvadosem.