Gin22 je ginem Londýnského typu. Je postaven na jalovci, koriandu, bio citrusech, borovicových výhoncích a kubébském pepři.
Projekt ginu Provokatéra začal zakázkovou výrobou ginu pro dva pražské bary - Parlour bar a Back Doors bar. Celá první várka Provokatéra byla určená právě pro tyto dva podniky.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.
Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.
Základem Meruňkového likéru od Sudličky je macerát připravený ze sladkých meruněk.
Božské pití s vlastním desaterem přikázání. Zázvorově štiplavé, medově sladké.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.
Nechte se hýčkat Malvínou. Svůdným blendem malinovice s vínovicí.
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
Likér spojující lehkou kyselost višní s kořením a sladkostí medu. Dokonale vyvážená lahůdka.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.