Čtvrtý díl naší experimentální série destilátů. Tentokrát jsme vypálili jablečný cider.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.
Projekt ginu Provokatéra začal zakázkovou výrobou ginu pro dva pražské bary - Parlour bar a Back Doors bar. Celá první várka Provokatéra byla určená právě pro tyto dva podniky.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Klasika na letní terasu, na náplavku, k bazénu. Gin a Tonik. Tak tohle je ten gin.
Stařená hruškovice odrůdy Williams je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna zraje při konstantní teplotě 15°C v sudech po cognacu.
Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Nechte se hýčkat Malvínou. Svůdným blendem malinovice s vínovicí.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Letošní edice naší degustační encyklopedie pálenek. Máte možnost ochutnat 24 různých vynikajících pálenek. Jde o 10 druhů ovoce. Vybrány jsou pálenky, které nás letos nejvíce...