Josta je křížencem černého rybízu a angreštu. Dá se říci, že z každého si bere to nejlepší. Má skvělou chuť, je velmi aromatická. Asi si tak dokážete představit, proč pana Plevu...
Černý bez jako jednu z nejznámějších bylinek netřeba dlouze představovat. Popíjení bezové medoviny je podobné jako když si člověk utrhne bezový květ a přičichne.
Medovina z akátového medu je jednou z nejoblíbenější a nejprodávanějších jednodruhových medovin. Má velmi jemnou sladkou chuť a je vyrobena pouze z kvalitního akátového medu.
Tradiční potštejnská medovina má vynikající chuťové vlastnosti a špičkovou kvalitu. Vyrábíme se z úplně prvních kvalitních jarních medů z pampelišek, čerstvě rozkvetlých rostlin...
Nechte se okouzlit výraznou sladkou chutí medoviny ze slunečnicového medu. Med, ze kterého je vyrobena, obsahuje veliké množství pylu a prvopočátek chuti medoviny je právě v něm.