Hombre's Handcrafted Premium gin 43,6% 0,7l

990 Kč
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
2.11.2020

Prémiový Hombre's gin je vybalancovaný a má výraznější citrusovou linku. Má černou, chladnou, masivní lahev, která bude ozdobou každého baru. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hombre's Handcrafted Premium gin 43,6%

Aby se zaručila skvělá chuť, aroma a vybalancovaná kořenitost jsou suroviny (a vždy budou) vybírány podle aktuální kvality. Botanicals jsou doslova z celého světa přímo od ověřených farmářů, navíc v BIO kvalitě. Receptura se postupně ladila, vylepšovala a nechávala senzoricky testovat více než dva roky.

Černá chladná lahev obsahuje vybalancovaný gin, který má výraznější citrusové tóny z nejlepších plodů Kalifornie a Španělska. Citrusy jsou vyvážené k chuti horských jalovců z celé Evropy a dalších surovin pocházejících ze všech koutů světa. Objevte vyváženou chuť, která je aromatickým i chuťovým zážitkem. 

Silnější varianta 43,5% alkoholu je vhodnějším parťákem do drinků na bázi ginu, rozsvítí se v jednoduchém G&T, Negroni i divočejších variantách.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: London Dry Gin
Obsah alkoholu (%): 43,6
Obsah balení (l): 0,7
Region: Plzeňský kraj
Botanicals: jalovec, korinadr, puškvorec, andělika, pepř cubéba, skořice cassia, myrta, grepová kůra

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Za značkou Hombre’s Gin stojí Libor Zbojan. Jeho cílem bylo vytvoření toho nejlepšího ginu, který bude oblíbený v Česku i po celém světě. Pokud má být produkt prémiový, musí být vše naprosto perfektní – suroviny, sklo, etikety i zátky. Už při pohledu na lahev víte, že tady se na ničem nešetřilo. Po ochutnání jste v tom budete znovu utvrzeni.

Pro skvělou chuť, aroma a vybalancovanou kořenitost ginů jsou suroviny vždy vybírány dle aktuální kvality. Byliny pochází doslova z celého světa přímo od ověřených farmářů, navíc v BIO kvalitě. Receptura se ladila, vylepšovala a nechávala senzoricky testovat více než dva roky.