Řazení produktů
Výpis produktů
Dva malé české lihovary se spojily, aby umocnily své lihovarnické zkušenosti a umění a vytvořily tuto lahev.
Slivovice, která patří do kategorie těch “odpeckovaných”. Přesto je to jednoduše pecka.
Slivovice, která patří do kategorie těch “odpeckovaných”. Přesto je to jednoduše pecka.
Špičková Hruškovice Williams s certifikací kosher udělenou americkou židovskou Ortodox Union splňuje nejpřísnější výrobní kritéria.
Pálenka s vůní, kterou cítíte i za rohem. Vůni doplňuje uhrančivá chuť, ve které najdete exotické tóny ananasu.
Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.
Jablkovice je po slivovici druhý nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.
Pravá, kvasná jeřabinka nabízí nepoznanou intenzitu chutě jeřabin.
Asi nejvyhledávánější vlastností mirabelkovic je jejich výrazné mandlové aroma. A to tady najdete.
Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.
Nechte se přivinout do náruče omamné vůně hrušek odrůdy williams s něžným dotekem maliny.
Unikátní destilát ze suroviny, o které se říká, že vypálit nejde.
Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.
Jablka, pro tento, pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.
Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.
Netradiční. Intenzivní. Hřejivý. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.
Lahodná malinová lahůdka, kde se prolínají jemné nuance čokolády a zralých malin, doprovázené lehkým osvěžujícím nádechem máty.
Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.
V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.
Tento nejtradičnější ovocný destilát pochází ze švestek pěstovaných na jihu Čech a na Jičínsku.
Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.
Tradiční hruškovice z Raspenavy s výraznou vůní a lehkým, pitelným chuťovým profilem.
Ochutnejte třešně, které vyzrály pod slunečním svitem na Hané, konkrétně v olomouckém regionu.
Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.
Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.
V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.
Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.
Jemný destilát s medovými tóny. Archivní pálenka destilovaná už v roce 2006.
Jednodruhová třešňovice odrůdy Hedelfingen má nasládlou chuť s jemným dozvukem pecky.
Nasládlá, těžká chuť zakulacená dlouhým, předlouhým zráním. Však jde o archivní kousek. Destilace proběhla už v roce 2005.
Pálenka z plodů jeřábu oskeruše se právem považuje za jednu z nejvzácnějších.
Pro Slovácko není nic tradičnějšího než slivovice. A tato vzniká přímo v pálenici Centra Slováckých tradic. Tu je potřeba zkusit a nesúdit :-).
Žufánkova Slivovica je ever green, který není třeba pijákovi kvalitních ovocných pálenek představovat. Unikátní cuvée z 8 odrůd švestek nemající chuťovou ani aromatickou...
Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže Žufánkovi...
Brandy má mít výrazný charakter – proto se u Sudličky vydali cestou armagnacu. Jejich destilačnímu zařízení umožňuje pálit stejným stylem jako v Francii. Tato stará francouzská...
Poctivá slivovice z pomezí Valašska a Slovácka. Kvašena a destilována tradičně s "kostkou". Tedy peckou. Ta se v chuti výrazně a příjemně projevuje.
Poctivá slivovice z pomezí Valašska a Slovácka. Kvašena a destilována tradičně s "kostkou". Tedy peckou. Ta se v chuti výrazně a příjemně projevuje.
