Tátův sad

Více než 8 hektarů sadů se speciálními anglickými a francouzskými odrůdami jabloní tvoří základ Ciderům a limonádám z Tátova sadu.
Sází, pečují a sklízí s respektem k přírodě. Třídí, myjí a moštují zrovna tak. Z moštu vznikají limonády a cider. Při výrobě se dodržují tradiční postupy. Zásadně se nespěchá.
Jedinečný barikovaný cider vyrobený tradiční metodou fermentací čerstvého jablečného moštu a následným zráním v sudu po bourbonu.
3960
Jedinečný cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného moštu!
3969
Ochutnejte jedinečný cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného moštu!
3966
Chmelený cider bez přidaného cukru je příjemně hořký, krásně svěží s citrusovými tóny v chuti.
3972
3975
3963
Zahradní limonáda s kapkou citronové šťávy. Jen mošt, citronová šťáva, pramenitá voda a trocha bublinek. Žádný přidaný cukr, nefiltrováno!
1625
Zahradní limonáda s černorybízovou šťávou Jen mošt, černorybízová šťáva, pramenitá voda a trocha bublinek. Žádný přidaný cukr, nefiltrováno!
1626
Tradiční ginger beer v českém podání se špetkou jablečného moštu.
3954
Stránka 1 z 1 -
9 položek celkem