TŌSH GIN chutná nám i Craft Gin Clubu

Dalo by se dokonce snad napsat, že moravský gin zaútočil na Britský trh.

Co mají společného anglický Craft Gin Club a český gin?

Ještě donedávna jeden o druhém nevěděli. Dnes už je to jinak. Exkluzivní klub sdružující ginové nadšence, kterým pravidelně servíruje ty nejlepší malosériově vyráběné giny z celého světa objevil Těšetický klenot. Jde o obrovský úspěch nejen samotné palírny, ale i celé české ginové scény, která dlouhodobě kvete. Prosadit se v kolébce daného nápoje je prostě úspěch. Představte si, že by se ve Francii začalo popíjet české víno. To by bylo něco. Tak přesně to se teď děje s ginem.

Tím ginem jím moravský TŌSH Gin z těšetické palírny nedaleko Olomouce.

GIN6_edited_1366px

To, jak moc okouzlil moravský gin milovníky tohoto spiritu za Lamanšským průlivem, svědčí i zařazení TŌSH Ginu do rubriky Gin of the Month, kde je nejen jemu, ale i tvůrcům a palírně věnována značná pozornost.

Jiří a Barbara Omelkovi tak mohli detailně představit nejen sebe a gin, ale také historii a celkovou vizi své výroby. Jejich unikátní moravský destilát si bere inspiraci z klasických suchých ginů, zároveň ale do sebe umně vetknul to nejlepší, co nabízí úrodná moravská Haná. Komplexní a silná chuť jalovce a citrusů tak přechází do dlouhé dochuti českého máku, moravského sladkoplodého jeřábu a šípku.

V každém případě je potřeba takový úspěch oslavit.

Proto bude do 31.5.2022 TOSH GIN se slevou 10%.