Hřebečská medovina
Hřebečská medovina je rodinná firma, jejichž přes 80 včelstev pod Hřebečským vrchem umožňuje vyrobit více než 8000 litrů vyhlášené medoviny ročně. Výroba je takzvaně postaru. Základem je šetrné včelaření a původní receptury. Lahodná chuť vzniká za pomoci vinných kvasinek a 6týdenního kvašení.
HREBEC-10
HREBEC-15
HREBEC-BYLINNA
Grenache Noir je skvělou volbou pro milovníky medovin, kteří hledají vysoce kvalitní produkt.
6318
Vyvážená chuť medu a znamenitého puškvorce vyladěná meduňkou.
HREBEC-KLASTERNI
Lahodná kombinace chmelu a medu podtržená hřebíčkem.
HREBEC-KNIZE
6099
HREBEC-MANDLE
Ojedinělá kombinace hořkého ořechu a sladkého medu.
HREBEC-ORECH
Louhování skořicové kůry v medovině zanechalo nezaměnitelnou chuť. Ta je ponechána bez dalšího koření či bylin.
HREBEC-SKORICOVA
Vytříbené spojení chutí pomerančové kůry, skořice, pelyňku a kardamomu působí až perníkově.
HREBEC-STAROCESKA
HREBEC-TRADICNI
HREBEC-WOOD
Stránka 1 z 1 -
13 položek celkem