Hřebečská medovina

Hřebečská medovina je rodinná firma, jejichž přes 80 včelstev pod Hřebečským vrchem umožňuje vyrobit více než 8000 litrů vyhlášené medoviny ročně. Výroba je takzvaně postaru. Základem je šetrné včelaření a původní receptury. Lahodná chuť vzniká za pomoci vinných kvasinek a 6týdenního kvašení.
Spojení jemné chuti originální Hřebečské medoviny a nahořklého yuzu rozjede každou párty!
HREBEC-MUDU
HREBEC-10
HREBEC-15
Medovina nejvýraznějšího charakteru v sobě snoubí celkem 21 bylin, které tvoří znamenitou sladkohořkou chuť.
HREBEC-BYLINNA
Vyvážená chuť medu a znamenitého puškvorce vyladěná meduňkou.
HREBEC-KLASTERNI
Lahodná kombinace chmelu a medu podtržená hřebíčkem.
HREBEC-KNIZE
Sváteční mandlová medovina vynikne především v předvánočním období.
HREBEC-MANDLE
HREBEC-ORECH
Louhování skořicové kůry v medovině zanechalo nezaměnitelnou chuť. Ta je ponechána bez dalšího koření či bylin.
HREBEC-SKORICOVA
Vytříbené spojení chutí pomerančové kůry, skořice, pelyňku a kardamomu působí až perníkově.
HREBEC-STAROCESKA
HREBEC-TRADICNI
HREBEC-WOOD
Stránka 1 z 1 -
12 položek celkem