Agnes Medovina mandlová 12,6% 0,5l
Detailní popis produktu
Medovina mandlová
Agnes medovina je vyrobená klasickou metodou, tj. fermentací včelího medu. Chuť získává díky medu z vlastních včelstev a jejich nejkvalitnějšímu medu. Ten je základem chuti i dokonalého aromatu. Řízená fermentace probíhá při nízkých teplotách, což zabezpečuje lepší zachování aromatických a chuťových vlastností použitých surovin. Medoviny z lihovaru agnes mají čirý vzhled, jantarově-koňakovou barvou, příjemné medově bylinný buket a harmonickou medovou chuť.
Vlastní med
Ve vlastním včelařství v Zelené Bohdanči chová lihovar Agnes stovky včelstev. Jejich včelstva opilují květy na rozmanitých stanovištích Kutnohorska a Českomoravské vrchoviny. Dlouholetá rodinná tradice, pečlivý přístup a dodržování tradičních postupů garantuje čistý přírodní produkt vysoké nutriční hodnoty.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Medoviny |
---|---|
Obsah alkoholu (%): | 12,6 |
Obsah balení (l): | 0,5 |
Region: | Středočeský kraj |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Palírna Agnes Jana Kadlece a Miloše Fišera v Bohdanči na Kutnohorsku je trochu laboratoř. Intenzivní vůně kvasu, bublání a spousta trubek mnoha tvarů i velikostí.
"Miluju všechny destiláty. Ochutnávám vše, co vypálíme," říká Jan Kadlec.
Favoritem palírny je rynglovice, destilát z renklódy zelené, odrůdy slivoně pojmenované po francouzské královně Klaudii Francouzské. Ryngle je sladší zelená švestka, která má odlišnou chuť i aroma. "Spousta milovníků Slivovice by po vyzkoušení Rynglovice na tradiční Slivovici zanevřela," dodává hlavní postava palírny. Zkuste ji!