Řazení produktů
Výpis produktů
Letošní edice naší degustační encyklopedie pálenek. Máte možnost ochutnat 24 různých vynikajících pálenek. Jde o 10 druhů ovoce. Vybrány jsou pálenky, které nás letos nejvíce...
Před téměr 4 lety jsme v palírně TŌSH nechali vypálit dva sudy. Tato whisky je první destilát z prvního z těch sudů.
Medovec je sám o sobě malý zázrak. V Poněšicích se ale rozhodli dopřát mu víc než jen čistou destilaci – dali mu čas, ticho a dotek dřeva. Krátké sudové zrání proměnilo pálenku...
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.
Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...
V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.
Whisky ze sladového ječmene, stařena v sudech po americkém bourbonu a francouzském červeném dezertním víně Pineau de Charentes. Stočena do síly 51,9%.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.
Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.
Klasický destilát v odrůdovém provedení s rumovým twistem.
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost... nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.
Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.
Limitovaná prémiová edice košer slivovice, která zrála devět let v dubových sudech. Stočena při příležitosti 150. výročí založení pálenice Bernarda Mahlera v počtu 1861 kusů.
Darujte nejlepší českou whisky roku 2022 ve stylové dárkové kazeta s magnetovým uzávěrem.
První čistě ve Vizovicích a na kotlech Arnold Holstein vypálená whisky. Strávila 10 let v českých silně vypálených dubových sudech.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Pálenka s vůní, kterou cítíte i za rohem. Vůni doplňuje uhrančivá chuť, ve které najdete exotické tóny ananasu.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.
Nechte se přivinout do náruče omamné vůně hrušek odrůdy williams s něžným dotekem maliny.
Výrazná hruškovice z odrůdy Red Williams zrála 24 měsíců v sudu po cognacu. Reprezentuje spojení sladké hrušky a jemného doteku francouzské noblesy.
Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
Poslední ze série pánů z růže - Lords of Ústí. Single Cask, peated whisky.
Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.
