Nejprodávanější
Výpis produktů
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Jablka, pro tento, pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.
Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
Jablkovice je po slivovici druhý nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.
Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.
Speciální odrůdová jablkovice z edice Blatenských destilátů je vyrobena z odrůdy Golden delicious.
Tato Moravská jablkovice z dubového sudu je vynikající destilát, který v sobě spojuje tradiční moravskou výrobu s hlubokým a komplexním charakterem.
Dlouhým zráním zakulacení Jablkovice té nejvyšší kvality. Budete mít pocit, že se procházíte sadem.
Vůně láká svěžím jablkem. Destilát ovšem tak svěží není. Vždyť zrál několik měsíců v dubovém sudu, který pálenku doplnil o další chuťové vrstvy.
V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.
