Už jen přivonění vás posadí na židli. První doušek ten už posílá do kolen.
Netradiční. Intenzivní. Hřejivé. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
Zajímavá meruňkovice zrající v sudech z meruňkového dřeva.
Meruňkovice odrůdy Velkopavlovická poležela v sudu, ve kterém předtím zrála brandy. Co to udělalo s její chutí? Moc pěkné věci.
České pivo, tedy vlastně česká pivovice a americký bourbon. Co toto udělá?
Lehkou kyselinkou navinulá chuť višní je po spojení se sudy po Old Well whisky doplnila o sladké marcipánové tóny.