Nejprodávanější

Jemná pálenka vznikla dvoustupňovou destilací z pozdních kyselých višní. To je něco, co chcete ochutnat.

V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.

Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.

Vyhlášené višně z jihočeských Lhenic jsou základem tohoto ovocného pokladu.

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Lahodná lehce nakyslá pálenka z Jižních Čech. Ochutnejte višně v nejkrásnějším skupenství.

Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.

Nasládlá, těžká chuť zakulacená dlouhým, předlouhým zráním. Však jde o archivní kousek. Destilace proběhla už v roce 2005.

Už jen přivonění vás posadí na židli. První doušek ten už posílá do kolen.

Lehkou kyselinkou navinulá chuť višní je po spojení se sudy po Old Well whisky doplnila o sladké marcipánové tóny.

Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).

Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.