Unpeated (nenakuřována) whisky

Whisky ze sladového ječmene a stařena v sudech po americkém bourbonu a sladkém Sherry Pedro Ximenez. Stočena do síly 46,3%.

První čistě ve Vizovicích a na kotlech Arnold Holstein vypálená whisky. Strávila 10 let v českých silně vypálených dubových sudech.

Whisky ze sladového ječmene, stařena v sudech po americkém bourbonu a francouzském červeném dezertním víně Pineau de Charentes. Stočena do síly 51,9%.

Poslední původní ročník z Dolan. V Dolanech vypáleno, ve Vizovicích v nových sudech vyzráno.

První 5leté vydání Old Well whisky ke příležitosti konání pražského whisky festivalu - Whisky Life Prague.
U unpeated whisky není zrno při sladování nakuřováno rašelinou. Proto i nenakouřená whisky má odlišné chuťové vlastnosti. Typicky je vhodnější pro méně zkušené pijáky. K nakouřené (peated) whisky je třeba se "propít".