Výpis produktů
 
                                                                                                                                                                                    Už jen přivonění vás posadí na židli. První doušek ten už posílá do kolen.
 
                                                                                                                                                                                    Netradiční. Intenzivní. Hřejivý. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.
 
                                                                                                                                                                                    To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
 
                                                                                                                                                                                    V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.
 
                                                                                                                                                                                    Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
 
                                                                                                                                                                                    Meruňkovice odrůdy Velkopavlovická poležela v sudu, ve kterém předtím zrála brandy. Co to udělalo s její chutí? Moc pěkné věci.
 
                                                                                                                                                                                    České pivo, tedy vlastně, česká pivovice a americký bourbon. Co toto udělá?
 
                                                                                                                                                                                    Lehkou kyselinkou navinulá chuť višní je po spojení se sudy doplnila o nové dimenze chutí.
 

 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                    
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    