Řazení produktů
Výpis produktů
Jemná pálenka vznikla dvoustupňovou destilací z pozdních kyselých višní. To je něco, co chcete ochutnat.
Žufánkova Slivovica je evergreen, který není třeba pijákovi kvalitních ovocných pálenek představovat. Unikátní cuvée z 8 odrůd švestek nemající chuťovou ani aromatickou...
Vyhlášené višně z jihočeských Lhenic jsou základem tohoto ovocného pokladu.
Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.
Na sluncem zalité Hané vyzrálé hrušky jsou základem tohoto destilátu.
Slivovice o tradiční síle 50% alk. a s využítím tradičního postupu kvašení i destilace vč. pecky.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Nová Stanley je jemná slivovice s příjemnou ovocnou chutí a nasládlým mandlovým aroma pecek.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
Intenzivní švestková vůně s jemnými tóny pecek.
Chuť Moravských vinic koncentrovaná do skvostného destilátu.
Tradiční slivovice s velkým podílem pecky ku ovocné mase švestky.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Rynglovice je sladší a vzácnější variantou slivovice. Strom Renklóda nese jméno po francouzské královně Klaudii Francouzské.
Stařená slivovice je zlatým hřebem z ovocné produkce Lihovaru Žufánek. Díky zrání v dubovém sudu získá slivovice zlatou barvu, vanilkové a dřevité tóny. Jedna šarže Žufánkovi...
Tradiční ovocný destilát s ještě tradičnější mandlovou vůní a chutí. Archivní kousek z roku 2006.
Hruškovice je oblíbená kvůli výrazné chuti a vůni. Hruškovice z palírny Agnes je oblíbená i pro svou dokonalou čistotu a kosher kvalitu.
Klasický destilát z jablek pálený v souladu s předpisy kašrut (כשרות). V Bohdanči prostě pálí nejen skvěle, ale i kosher.
Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost... nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.
Odrůdový speciál z dílny lihovaru Agnes.
Trochu exotická pálenka, která je ovšem z ryze českého ovoce rostoucího za humny palírny.
V dokonalé fázi zralosti sklizená jablka z jihočeských Lhenic přeměnil zázrak přírody (kvašení) a um destilatéra v lehkou voňavou pálenku.
Pálenka z Černého rybízu patří mezi raritní destiláty. Nepálí se prostě tak často. Většina rybízu končí v koláčích...
Dvě odrůdy hrušek (Konference a Bohemica) společně prokvasili, prošli destilací a poté odpočinuli několik měsíců v sudu.
Vůně láká svěžím jablkem. Destilát ovšem tak svěží není. Vždyť zrál několik měsíců v dubovém sudu, který pálenku doplnil o další chuťové vrstvy.
Ovocný destilát vyráběný trojstupňovou destilací. Slivovice je kvašená bez pecek pro získání jemné chuti a vůně.
Ovocný destilát vyráběný trojstupňovou destilací. Slivovice je kvašená bez pecek pro získání jemné chuti a vůně.
Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).
Jemný višňový destilát z odrůdy višní, kterou si netroufáme vyslovit ani napsal :-).
Už jen přivonění vás posadí na židli. První doušek ten už posílá do kolen.
Dřínkovice dnes patří mezi netradiční, vzácné destiláty. V minulosti se však jeho plody destilovaly zcela běžně.
Lokální specialita. Plody švestek odrůdy Durancie totiž pocházejí jen z obce Kuželov, kde sídlí palírna.
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
Horňácká hruškovice williams z lokálního ovoce. Krásně voňavá, jemná a dobře pitelná.
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
Mikroskopická série 54 lahví, která vznikla tradičním předvařením kdoulí, následným kvašením a destilací.
Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.
Rynglovice z Moravy je tradiční ovocný destilát vyráběný z plodů rynglí, které jsou známé svou sladkou chutí.
Tradiční slivovice s velkým podílem pecky ku ovocné mase švestky.
Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.
Terkelice je ve slovenské a moravské vinařské oblasti historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.
Terkelice je ve slovenské a moravské vinařské oblasti historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.
Tradiční 50% třešňovice je ideální parťák pro výjimečné chvíle.
Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.
Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.
Intenzivní vůně dokonale zralé, sladké hrušky, která naladí vaše smysly na první doušek.
Destilát plný slunečního tepla a šťavnatých hrušek Lucasova, které rostou na úrodných svazích jižní Moravy.
První, výrazně limitovaná edice třešňovice, vyrobená z ručně sbíraných třešní odrůdy Kordia z vlastního sadu v Kostelanech u Kroměříže.
Třešňovice ze sklizně roku 2022 z pozdních odrůd třešní Kordia a Regina.
Durancia Skanzen je prvotřídní ovocný destilát s nezaměnitelnou a charakteristickou chutí a vůní. Tato je doplněna o med.
Slivovice, která patří do kategorie těch “odpeckovaných”. Přesto je to jednoduše pecka.
Slivovice, která patří do kategorie těch “odpeckovaných”. Přesto je to jednoduše pecka.
Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.
Jablka, pro tento, pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.
Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.
Netradiční. Intenzivní. Hřejivý. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.
Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.
V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.
Tento nejtradičnější ovocný destilát pochází ze švestek pěstovaných na jihu Čech a na Jičínsku.
Tradiční hruškovice z Raspenavy s výraznou vůní a lehkým, pitelným chuťovým profilem.
Ochutnejte třešně, které vyzrály pod slunečním svitem na Hané, konkrétně v olomouckém regionu.
Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.
Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.
V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.
