Raspenava distillery
Výpis produktů
 
                                    
                                                                                                                                                                                    Unikátní destilát ze suroviny, o které se říká, že vypálit nejde.
 
                                                                                                                                                                                    Destilát z borůvek rozhodně nepatří mezi běžné pálenky. V Raspenavě se však experimentů s exotickým či netradičním ovocem nebojí.
 
                                                                                                                                                                                    Výrazná hruškovice z odrůdy Red Williams zrála 24 měsíců v sudu po cognacu. Reprezentuje spojení sladké hrušky a jemného doteku francouzské noblesy.
 
                                                                                                                                                                                    Odrůdová hruškovice, která zrála 13 měsíců v sudu po víně odrůdy Chardonnay.
 
                                                                                                                                                                                    Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.
 
                                                                                                                                                                                    Jablka, pro tento, pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.
 
                                                                                                                                                                                    Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.
 
                                                                                                                                                                                    Netradiční. Intenzivní. Hřejivý. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.
 
                                                                                                                                                                                    Lahodná malinová lahůdka, kde se prolínají jemné nuance čokolády a zralých malin, doprovázené lehkým osvěžujícím nádechem máty.
 
                                                                                                                                                                                    Příběh této pálenky nádherně ukazuje jakou moc má destilace. Ač to tak na první pohled jistě nevypadá, jde o příběh krásně cirkulární.
 
                                                                                                                                                                                    Příběh této pálenky nádherně ukazuje jakou moc má destilace. Ač to tak na první pohled jistě nevypadá, jde o příběh krásně cirkulární.
 
                                                                                                                                                                                    Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.
 
                                                                                                                                                                                    To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
 
                                                                                                                                                                                    V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.
 
                                                                                                                                                                                    Destiláty z černého rybízu patří mezi ty nejvýrazněji aromatické.
 
                                                                                                                                                                                    Tento nejtradičnější ovocný destilát pochází ze švestek pěstovaných na jihu Čech a na Jičínsku.
 
                                                                                                                                                                                    Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.
 
                                                                                                                                                                                    Tradiční hruškovice z Raspenavy s výraznou vůní a lehkým, pitelným chuťovým profilem.
 
                                                                                                                                                                                    Tradiční hruškovice z Raspenavy s výraznou vůní a lehkým, pitelným chuťovým profilem.
 
                                                                                                                                                                                    Ochutnejte třešně, které vyzrály pod slunečním svitem na Hané, konkrétně v olomouckém regionu.
 
                                                                                                                                                                                    Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.
 
                                                                                                                                                                                    Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.
 
                                                                                                                                                                                    V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.
 
                                                                                                                                                                                    Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
 

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            