-
Slivovice
-
Jablkovice
-
Hruškovice
-
Meruňkovice
-
Vínovice
-
Kdoulovice
-
Mirabelkovice
-
Rynglovice
-
Třešňovice
-
Višňovice
-
Broskvovice
-
Bezinkovice
-
Malinovice
-
Jahodovice
-
Jeřabinky
-
Šípkovice
-
Oskerušovice
-
Exotické destiláty
-
Pivní pálenky
Nejprodávanější

Stařená hruškovice odrůdy Williams je jedna z nejvyhledávanějších ovocných pálenek. Ve sklepeních starého mlýna zraje při konstantní teplotě 15°C v sudech po cognacu.

Destilát plný slunečního tepla a šťavnatých hrušek Lucasova, které rostou na úrodných svazích jižní Moravy.

Na sluncem zalité Hané vyzrálé hrušky jsou základem tohoto destilátu.

Zralé kdoule mají sladkou a aromatickou chuť, ale surové jsou velmi tvrdé a kyselé. Proto patří do kotle, pak do lahve a nakonec na jazyk.

Chuť Moravských vinic koncentrovaná do skvostného destilátu.

Odrůdová hruškovice, která zrála 13 měsíců v sudu po víně odrůdy Chardonnay.

Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.

Jablka pro tento pro česko snad nejtradičnější destilát pochází ze stromů v oblasti Jičína.

Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.

Netradiční. Intenzivní. Hřejivé. To všechno platí o tomto destilátů, který pojí voňavou kdoulovici se sudem po Cognacu.

Lahodná malinová lahůdka, kde se prolínají jemné nuance čokolády a zralých malin, doprovázené lehkým osvěžujícím nádechem máty.

Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.

To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.

To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.

Destiláty z černého rybízu patří mezi ty nejvýrazněji aromatické.

Tento nejtradičnější ovocný destilátů pochází ze švestek pěstovaných na jihu Čech a na Jičínsku.

Ochutnejte třešně, které vyzrály pod slunečním svitem na Hané, konkrétně v olomouckém regionu.

Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.

Spolupráce palírny Raspenava ze Severních Čech s vinařstvím Martin Šebesta z Dolních Dunajovic.

V malých sadech na Jičínsku ještě před východem slunce probíhá sklizeň višní. Ty se rovnou v sadu třídí a míří na Raspenavu. Do destilérky.

Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.