
Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.

Tradiční slivovice s velkým podílem pecku ku ovocné mase švestky.

Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.

Exotická chuťová výprava s ananasovicí, která je destilována z nejkvalitnějších zralých ananasů z Pobřeží slonoviny.

Kdyby na tuto láhev psal recenzi A. Einstein, vypadala by zhruba tak: BK = de2. Tedy: Banánovice Kuželov = dokonalá exotika na druhou.

Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.

Horňácká hruškovice williams z lokálního ovoce. Krásně voňavá, jemná a dobře pitelná.

Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.

Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.

Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.

Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.

Tradiční slivovice s velkým podílem pecku ku ovocné mase švestky.

Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.

Terkelice je, ve slovenské a moravské vinařské oblasti, historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.

Terkelice je, ve slovenské a moravské vinařské oblasti, historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.

Tradiční 50% třešňovice je ideální parťák pro výjimečné chvíle.

Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.

Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.

Destilát plný slunečního tepla a šťavnatých hrušek Lucasova, které rostou na úrodných svazích jižní Moravy.

Na sluncem zalité Hané vyzrálé hrušky jsou základem tohoto destilátu.

Zralé kdoule mají sladkou a aromatickou chuť, ale surové jsou velmi tvrdé a kyselé. Proto patří do kotle, pak do lahve a nakonec na jazyk.

Slivovice o tradiční síle 50% alk. a s využítím tradičního postupu kvašení i destilace vč. pecky.

Chuť Moravských vinic koncentrovaná do skvostného destilátu.

Meruňkovice stařena v dubovém sudu, kde předtím zrála oblíbená mandlovka. Získala tak mandlové a meruňkové tóny.