
Příběh této pálenky nádherně ukazuje jakou moc má destilace. Ač to tak na první pohled jistě nevypadá, jde o příběh krásně cirkulární.

Ovocný destilát vyráběný trojstupňovou destilací. Slivovice je kvašená bez pecek pro získání jemné chuti a vůně.

Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.

Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.

Whisky ze sladového ječmene a stařena v sudech po americkém bourbonu a sladkém Sherry Pedro Ximenez. Stočena do síly 46,3%.

Jemná pálenka vznikla dvoustupňovou destilací z pozdních kyselých višní. To je něco, co chcete ochutnat.

Napsat o tomto produktu, že jde o ořechovku je trošku "understatement". Jasně, ona to ořechovka je. Ale je to taky mnohem víc než "pouhá" ořechovka.

Valašská brandy, jaká tu ještě nebyla!

Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.

Legendární a jedinečná. Slovácká borovička je tradičním produktem vizovického regionu a navazuje na historii výroby borovičky již z 19. století.

To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.

Likér spojující lehkou kyselost višní s kořením a sladkostí medu. Dokonale vyvážená lahůdka.

Kdo by nechtěl dostat k narozeninám nebo pod stromeček truhlu plnou klenotů? Tato luxusní kolekce je přesně takovou truhlou. Je plná tekutých klenotů Česka.

Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.

Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.

První, výrazně limitovaná edice třešňovice, vyrobená z ručně sbíraných třešní odrůdy Kordia z vlastního sadu v Kostelanech u Kroměříže.