Příběh této pálenky nádherně ukazuje jakou moc má destilace. Ač to tak na první pohled jistě nevypadá, jde o příběh krásně cirkulární.
Ovocný destilát vyráběný trojstupňovou destilací. Slivovice je kvašená bez pecek pro získání jemné chuti a vůně.
Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.
Jste stejně jako my milovníci meruněk? Pak neváhejte a ochutnejte tento skutečný klenot.
Whisky ze sladového ječmene a stařena v sudech po americkém bourbonu a sladkém Sherry Pedro Ximenez. Stočena do síly 46,3%.
Jemná pálenka vznikla dvoustupňovou destilací z pozdních kyselých višní. To je něco, co chcete ochutnat.
Napsat o tomto produktu, že jde o ořechovku je trošku "understatement". Jasně, ona to ořechovka je. Ale je to taky mnohem víc než "pouhá" ořechovka.
Valašská brandy, jaká tu ještě nebyla!
Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.
Legendární a jedinečná. Slovácká borovička je tradičním produktem vizovického regionu a navazuje na historii výroby borovičky již z 19. století.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Likér spojující lehkou kyselost višní s kořením a sladkostí medu. Dokonale vyvážená lahůdka.
Kdo by nechtěl dostat k narozeninám nebo pod stromeček truhlu plnou klenotů? Tato luxusní kolekce je přesně takovou truhlou. Je plná tekutých klenotů Česka.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
První, výrazně limitovaná edice třešňovice, vyrobená z ručně sbíraných třešní odrůdy Kordia z vlastního sadu v Kostelanech u Kroměříže.







