Řazení produktů
Výpis produktů
Slivovice o tradiční síle 50% alk. a s využítím tradičního postupu kvašení i destilace vč. pecky.
Horňácká Slivovice byla vždycky pojem. Horňácké ovoce při síle 50%. Co víc si přát.
Chuť Moravských vinic koncentrovaná do skvostného destilátu.
Tradiční slivovice s velkým podílem pecky ku ovocné mase švestky.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Kdyby na tuto láhev psal recenzi A. Einstein, vypadala by zhruba tak: BK = de2. Tedy: Banánovice Kuželov = dokonalá exotika na druhou.
Stalo se vám někdy, že koukáte na lahev a říkáte si WTF?! Děje se vám to zrovna teď, že jo?
Dřínkovice dnes patří mezi netradiční, vzácné destiláty. V minulosti se však jeho plody destilovaly zcela běžně.
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
Horňácká hruškovice williams z lokálního ovoce. Krásně voňavá, jemná a dobře pitelná.
Horňácká hruškovice z lokálního ovoce. Tradiční, jemná a dobře pitelná. Přesně taková je tradiční hruškovice.
Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.
Tradiční slivovice s velkým podílem pecky ku ovocné mase švestky.
Terkelice je ve slovenské a moravské vinařské oblasti historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.
Terkelice je ve slovenské a moravské vinařské oblasti historický název pro destilát ze zkvašených matolin z hroznů révy vinné. Vlastně obdoba italské grappy.
Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.
Jaká má být pravá Horňácká Višňovice? Lokální, tradiční a především lahodná. Prostě ta z Kuželova.
Kombinace ovocného destilátu se zázvorem je dnes už tradičním Valašským léčivem.
Destilát plný slunečního tepla a šťavnatých hrušek Lucasova, které rostou na úrodných svazích jižní Moravy.
Na sluncem zalité Hané vyzrálé hrušky jsou základem tohoto destilátu.
Meruňkovice stařena v akátovém sudu, kde předtím zrála oblíbená mandlovka. Získala tak mandlové a meruňkové tóny.
