Středočeský kraj

Původní odrůda švestek, kterou všemožné choroby de facto zařadily do červené knihy ovocných stromů. Nesmírně vzácná pálenka, která je v neposlední řadě neskutečně dobrá.

Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.

Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.

Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.

Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.

Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...

Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...

Slivovice z dubového sudu snoubí ovocné chutě s vanilkovým nádechem, který dodává sud.

Jemný destilát z mirabelek. Výráběný v soulasu s předpisy kašrut (כשרות). Destilát je kosher, ale především je opravdu skvělé chutě.

Medově ovocnou chuť hrušek po zrání v sudech doplňují tóny vanilky, ořechu a částečně i čokolády.

Intenzivní, relativně řízná, líbivě nasládlá pálenka a rozhodně hodně nezvyklá. Taková je ananasová pálenka.

Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.

Mezi destiláty z hrušek v popularitě jednoznačně vyčnívá odrůda "Williams". Je to především pro její neskutečné aromatické vlastnosti.

Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.

Nová šarže v listopadu 22. Pravá, kvasná jeřabinka nabízí nepoznanou intenzitu chutě jeřabin.

Netradiční kvasný destilát vyrobený z dokonale zralých a pečlivě oloupaných mandarinek.

Tento vzácný kvasný destilát pochází z ručně sbíraného černého rybízu z vlastních sadů lihovaru v Jílovém u Prahy.

Hrozny z odrůd muškátů jsou jedny z nejvhodnějších k výrobě pálenky. No a tady je.