Nejprodávanější
Výpis produktů
Destilát, který dokonale konzervuje, koncentruje a dokonce i koncertuje chuť kdoulí.
Delikátní, harmonický a ušlechtilý destilát z vína odrůdy Frankovka.
Jihomoravské meruňky odrůdy Velkopavlovická, pozorné vedení kvasu a pomalá destilace. Zaklad voňavého ušlechtilého destilátu.
Tato hruškovice Williams vám připraví neopakovatelný aromatický i chuťový zážitek.
V Raspenavě se toho nebojí a proto je tu další sudový počin, který se opravdu vyvedl.
Whisky ze sladového ječmene, stařena v sudech po americkém bourbonu a francouzském červeném dezertním víně Pineau de Charentes. Stočena do síly 51,9%.
Ušlechtilý jablečný destilát zrající v dubových sudech. Limitovaná roční edice je 600 ks láhví.
Jemná chuť bylin přechází do sladkého prohřátí. Digestiv par excellence.
Kdoulovice je ovoce, které v plné kráse ukazuje kouzlo destilace. Kdoule, extrémně aromatické ovoce, které ovšem kvůli své tvrdosti vlastně nejde čerstvé ochutnat přetváří do...
Na základě vínovice připravená medicína. Jemná vínovice, čerstvý zázvor, citron a med. Slovácký bacilobijec.
Vyrobit medovec není žádný med. Chce to trpělivost... nejprve musí vzniknout medovina, vyzrát a pak se teprve může destilovat.
Dosavadní špička autorské tvorby lihovaru. Blend několika ročníků stařených v dubových sudech. Jemný, plný, vznešený ovocný destilát.
Destiláty z černého rybízu patří mezi ty nejvýrazněji aromatické.
Letošní edice naší degustační encyklopedie pálenek. Máte možnost ochutnat 24 různých vynikajících pálenek. Jde o 10 druhů ovoce. Vybrány jsou pálenky, které nás letos nejvíce...
Výrazné červené víno pozitivně ovlivnilo senzoriku whisky GOLDCOCK. Jedná se o první a velmi zdařilý pokus značky GOLDCOCK o finish po víně.
Legendární bylinný digestiv Jakamarus. Ideální digestiv po každém jídle, který podporuje zažívání a trávení. Jeho originální chuť je prověřena mnoha generacemi.
Ovocná, medová a jakoby pečená je chuť hrušek v tomto úžasném destilátu.
Destilát, který vznikl blendem několika odrůdových destilátů, které zrály v sudech odlišnou dobu.
Sladce voňavý destilát vyráběný v malých seriích. Držitel medaile ze San Francisco World Spirits Competition.
Pálenka z hrušek muškatelek má sladkou chuť s typickou muškátovou kořenitostí. Je svérázná, silná a silně návyková. Stejné charakteristiky platí i pro aroma tohoto ušlechtilého,...
Likér spojující lehkou kyselost višní s kořením a sladkostí medu. Dokonale vyvážená lahůdka.
Vyrobeno macerací a lisováním celých malin v ovocném destilátu s přidáním vanilky z Madagaskaru a marocké máty z Egypta.
Lihovar pomalu ještě ani nevznikl a díky této višňovici hned začal sbírat ocenění. 19/20 bodů znamenalo titul a rakouskou cenu Das Goldene Stamperl.
Darujte nejlepší českou whisky roku 2022 ve stylové dárkové kazeta s magnetovým uzávěrem.
První čistě ve Vizovicích a na kotlech Arnold Holstein vypálená whisky. Strávila 10 let v českých silně vypálených dubových sudech.
Jemně na 10 PPM nakuřovaný slad je základem této whisky, která nejprve ležela v STR sudech, aby posledních 40 měsíců strávila v sudu po whisky Linkwood.
Jaká vypadá pravá Horňácká Meruňkovice? Je folklórní, krásná a hlavně dobrá. A je z Kuželova.
Horňácká mirabelkovice je díky peckám krásně voňává pálenka. Ve vůni i chuti najdete tóny mandlí až marcipánu.
Nová ročníková edice poctivé třešňovice z ručně sbíraných třešní odrůdy Kordia a Regina z vlastního sadu v Kostelanech u Kroměříže.
Pálenka s vůní, kterou cítíte i za rohem. Vůni doplňuje uhrančivá chuť, ve které najdete exotické tóny ananasu.
Nechte se přivinout do náruče omamné vůně hrušek odrůdy williams s něžným dotekem maliny.
Destilát z borůvek rozhodně nepatří mezi běžné pálenky. V Raspenavě se však experimentů s exotickým či netradičním ovocem nebojí.
Výrazná hruškovice z odrůdy Red Williams zrála 24 měsíců v sudu po cognacu. Reprezentuje spojení sladké hrušky a jemného doteku francouzské noblesy.
Kdouloň obecná, nevysoký strom, který plodí intenzivně vonící a pro destilát stvořené ovoce. A přesně z takového ovoce je tento destilát.
Příběh této pálenky nádherně ukazuje jakou moc má destilace. Ač to tak na první pohled jistě nevypadá, jde o příběh krásně cirkulární.
To, že meruňkovice v sudu po vínovici (brandy) nádherně hraje už víme. Tohle je další důkaz této pravdy.
Slivovice, která zrála 20 měsíců v sudu po cognacu, propojuje mandlové tóny pecky se sladkostí švestek i noblesou vyzrálého cognacu.
Netradiční destilát kombinující sladkou, těžší chuť višní se sudem, ve kterém předtím zrála peated whisky.
